Machinefabriek Krul BV


Ga naar de inhoudsopgave

ONTWIKKELING


Krul Machinefabriek BV doet ook aan productontwikkeling, door samen met de klant te overleggen en mee te denken over de bestaande machines en producten binnen het bedrijf van de klant.

Wij kunnen ook met u meedenken over het makkelijker, goedkoper en sneller maken van een productieproces. Maar wij hebben ook de expertise in huis om voor u een machine te ontwerpen en deze geheel in eigen werkplaats te bouwen. Dit alles in nauw overleg met de klant. Wij hebben gewerkt met een breed scala aan klanten van bijvoorbeeld een fabrikant van plastic folie of een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Veel van deze machines en producten zijn speciaal voor de klant gemaakt en het is daarom niet altijd mogelijk om hierover informatie aan derden te verstrekken. Echter in een vrijblijvend gesprek kunnen wij u de mogelijkheden laten zien wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

Jarenlang hebben wij in divere bedrijfstakken een groot aantal verbeteringen kunnen doorvoeren. Tevens is het mogelijk om een bestaande machine te overhalen en van alle moderne gemakken te voorzien.

U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling en productie van machines/apparaten en onderdelen volgens bestaand model, tekening maar ook eigen ontwerp!CUSTOM MADE PROTOTYPE MACHINE
voor bloemenhoezen

CUSTOM MADE PROTOTYPE ALUMINIUM
KUNSTSTOF FREESWERK


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu